Mekonomen i Sigtuna – bilverkstad, bilservice

Kugghjul

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Välj tjänst*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka tid hos erfarna mekaniker i Sigtuna

Välkommen till Mekonomen i Sigtuna – en bilverkstad som verkligen kan ta hand om din bil. Vi erbjuder fullödig bilservice – oavsett märke och modell.

Vi tar hand om din bil, missar inga detaljer och hjälper dig att slippa dyra reparationer orsakade av eftersatt underhåll. En bil som genomgår regelbunden bilservice i vår verkstad kommer att hålla längre och drabbas av färre fel.

När vi utför service får du en stämpel och bevarad nybilsgaranti. Vi utför våra uppdrag helt i enlighet med branschens rekommendationer – vi brinner för att din bil ska vara i så gott skick som möjligt.

Välkommen att boka tid i vår verkstad för bilservice i Sigtuna. Våra mekaniker har lång erfarenhet av yrket och vi tar hand om din bil till ett förmånligt pris.

Ring oss i Sigtuna på 08-464 44 44 eller kontakta oss i formuläret nedan så ringer vi upp inom 24h.

Bilverkstad i Sigtuna – däckhotell och lånebilar

För att du ska känna dig trygg så erbjuder vi förmånliga garantier som gäller för utförda service- eller reparationsarbeten. Vi säljer, byter och förvarar dessutom däck med året runt-service. Har du inte plats i garaget eller förrådet för vinterdäcken så är du välkommen till vårt däckhotell där vi förvarar vinter- eller sommardäcken i en miljö där de bevaras i gott skick.

Behöver du ändå köra under tiden den är på service? Ingen fara – vi erbjuder möjlighet till lånebil som du kan använda under tiden.

Mekonomen i Sigtuna – kvalitet rakt igenom

Vid sidan av vanlig bilservice kan vi även erbjuda flera verkstadstjänster av högsta kvalitet. Våra mekaniker är godkända att ta hand om försäkringsskador, reparera och underhålla AC, utföra små och stora reparationer, ställa in fyrhjulsdrift, byta däck och allt som hör bilen till. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bil så är du välkommen att höra av dig till oss.

När du besöker oss är det mycket viktigt att du känner att du kan lita på oss till hundra procent. Du får alltid raka svar på dina frågor för att du snabbt ska förstå vad din bil behöver. Var inte rädd för att ställa dumma frågor – det är inte lätt att förstå all teknik i en modern bil. Vi är här för att hjälpa dig.

Vi tar hand om hela bilen

När vi erbjuder bilservice i Sigtuna så tar vi hand om hela din bil. Vi kontrollerar motoroljan, oljefilter, bromsarnas funktion och utför kamremsbyte. Just kamremmen måste kontrolleras med jämna mellanrum  – den varierar kraftigt mellan olika bilmodeller bör ej bytas ut av en lekman. För att göra detta krävs en hel del kunskaper om hela bilen. Hos oss arbetar endast mekaniker med lång erfarenhet av kamremsbyten och allt som har med bilservice att göra.

Har din bil skadats på grund av slitage eller har du varit inblandad i en mindre olycka? Vi reparerar alla typer av skador – bromsar, svetsningar och mycket annat. Ska din bil fungera felfritt och vara säker i trafiken är det speciellt viktigt att ta hand om bromsarna, som kan göra stor skillnad i en kritisk situation ute på vägarna. Vi kan både serva och reparera denna mycket viktiga funktion på din bil.

Nöjda kunder som återvänder

Alla våra mekaniker är måna om dig som kund och vi kommer att göra allt för att ditt besök hos oss ska gå så smidigt som möjligt. Vill du ha referenser från tidigare kunder? Hör av dig till oss så ordnar vi det eller läs mer här nedanför!

Se vad våra kunder säger om oss

Kontakt

Välj verkstad genom att klicka på dess namn:

Edsberg |  Häggvik |  Kista |  Märsta |  Sigtuna