Bilservice i Sollentuna Häggvik, Edsberg, Kista, Märsta och Sigtuna

YaaBil Mekonomen bilservice

Boka här

Välj verkstad genom att klicka på dess namn:

Edsberg |  Häggvik |  Kista |  Märsta |  Sigtuna

Högkvalitativ bilservice

När du vill ha högkvalitativ bilservice i Häggvik, Edsberg, Kista, Märsta och Sigtuna är vi det rätta valet. Som anslutna till Mekonomen är vi en erfaren och proffsig bilverkstad du kan lita på. Vi kan serva alla typer av bilmodeller av samtliga årsmodeller, allt med hjälp av den senaste tekniken. För oss är det en självklarhet att utföra bilservice med hög kunskap, oavsett om du behöver en enklare service eller en mer omfattande. Det finns kort sagt inga problem som vi inte rår på.

Från ac-kontroll till kamremsbyte

Behöver du en ac-kontroll, eller kanske en ac-reparation? Vill du byta lampor, eller behöver du få en felsökning utförd för att hitta vad problemet är? Oavsett om du vänder dig till oss för ett kamremsbyte eller för att kontrollera hjulinställningen kan du känna dig trygg med att lägga din bil i våra händer. Vi är även godkända av samtliga försäkringsbolag om du behöver få en försäkringsskadereparation utförd.

Boka bilservice idag!

Ska du byta däck?

Kontakta oss. Klicka på knappen så kommer du till vår kontaktsida.

Service för mopedbil

Mopedbilar syns allt mer ute på vägarna. Precis som vanliga bilar behöver även en mopedbil kontroller, regelbunden service och reparationer. Vi erbjuder service på mopedbil och ser till att även de små bilarna är trafiksäkra.

Mopedbilar går ofta på höga varvtal, vilket skapar höga temperaturer som sliter på delarna. Bromsarna är också viktiga att hålla koll på. De sitter ganska oskyddat på en mopedbil och måste hållas rena Därför är det viktigt att ta in mopedbilar till en verkstad för service med jämna mellanrum. För att garantin ska gälla (och mopedbilen behålla sitt värde) ska mopedbilar dessutom servas tämligen tätt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för service på din mopedbil!

Behöver du reparera bilen?

Kontakta oss. Klicka på knappen så kommer du till vår kontaktsida.