Mekonomen i Märsta – bilverkstad, bilservice

Kugghjul

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Välj tjänst*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kompetent bilservice i Märsta

Varmt välkommen till Mekonomens bilverkstad i Märsta. Här får våra kunder bilservice utförd av erfarna och kunniga mekaniker till bra pris. Vi servar och reparerar i princip alla bilmärken, nya som gamla modeller. Våra mekaniker kombinerar lång erfarenhet med moderna kunskaper om moderna bilar.

Vi finns här för att svara på alla frågor och räta ut olika frågetecken. Du är välkommen att kontakta oss redan idag – vi återkommer snarast. Boka en tid i vår verkstad och låt våra erfarna mekaniker ta en titt på din bil. Vi bestämmer snabbt vad som behöver göras och ger dig ett prisförslag!

Välkommen till Mekonomen i Märsta – en bilverkstad med kunden i centrum.

Ring oss i Märsta på 08-464 44 44 eller kontakta oss i formuläret nedan så ringer vi upp inom 24h.

Vi tar hand om din bil med stor respekt

På vår bilverkstad har vi som mål att alla kunder ska vara nöjda och vilja komma tillbaka nästa gång bilen behöver servas eller repareras. Därför erbjuder vi en service utöver det vanliga. För oss betyder varje enskild bil lika mycket som den gör för ägaren – vi vill att din bil ska behålla sitt värde, vara trafiksäker och hålla länge. Vi vet hur viktigt bilen är för att vardagen ska fungera– därför behandlar vi alla uppdrag med stor respekt.

När vi servar din bil i vår bilverkstad  får du tre års garanti på utfört arbete. Vi  stämplar i din servicebok och säkrar att bilen behåller sitt andrahandsvärde. Vid service ingår även ett års vägassistans som gör att du kan komma till oss med hastigt uppkomna problem som punktering och bensinstopp. Vi tar hand om din bil i alla lägen!

Fabriksgaranti gäller på vår bilverkstad i Märsta

Har du hört att din fabriksgaranti inte gäller om du lämnar in din bil hos oss på Mekonomen i Märsta? Ingen fara – garantin fortsätter att gälla oavsett vad din biltillverkare påstår.

Välj vår bilverkstad nästa gång du behöver bilservice i Märsta. En garanti för att din bil tas om hand på bästa sätt, är trafiksäker och behåller sitt värde.

Mekonomen i Märsta – vi kontrollerar och åtgärdar

När du bokar in dig för bilservice hos oss, så tittar vi igenom din och tar hand om de problem vi hittar. Vi erbjuder allt från oljeservice till kamremsbyten. Vi kontrollerar motoroljan, oljefilter, bromsarnas funktion och mycket annat.  När du ger dig ut i trafiken igen ska du känna dig trygg i att din bil fungerar till hundra procent. Har din bil skadats på grund av slitage eller en mindre olycka? Hos oss kan du få hjälp att reparera bilen – bromsreparationer, svetsningar och mycket annat.

Vi reparerar och servar din bil

För att din bil ska fungera felfritt och vara trafiksäker ute på vägarna är det viktigt att ta hand om bromsarna – vi kan både serva och reparera denna bokstavligt talat livsviktiga del på din bil.

Alla våra mekaniker är måna om dig som kund och vi kommer att göra allt för att din bil ska må bra. Hårt arbete har gett oss många nöjda kunder, hör av dig till oss om du vill kolla referenser.

Se vad våra kunder säger om oss

Kontakt

Välj verkstad genom att klicka på dess namn:

Edsberg |  Häggvik |  Kista |  Märsta |  Sigtuna