Mekonomen i Kista – bilverkstad, bilservice

Kugghjul

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Välj tjänst*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Låt oss på Mekonomen bilverkstad i Kista serva eller reparera din bil. Vi utför inte bara alla typer av servicearbeten, vi arbetar även med den absolut senaste datorutrustningen för att felsöka. Vi utför även försäkringsreparationer.

Ring oss i Häggvik på 08-464 44 44 eller kontakta oss i formuläret nedan så ringer vi upp inom 24h.

Garanterad fabriksgaranti på vårt bilverkstad i Kista

Visste du att din fabriksgaranti är fortsatt gällande när du väljer att besöka vår bilverkstad i Kista? Oroa dig inte – din garanti är tryggad oberoende av tillverkarens påståenden.

Välj vår bilverkstad för högkvalitativ bilservice i Kista. Vi lovar att din bil tas om hand på bästa sätt, är säker i trafiken och bibehåller sitt värde.

Mekonomen i Kista – din partner för problemfri bilservice

När du bokar tid hos oss för bilservice, genomgår vi din bil noggrant och åtgärdar eventuella problem. Vi erbjuder allt från oljebyten till kamremsbyten. Vi inspekterar motorolja, oljefilter, bromsfunktion och mer. När du är tillbaka på vägarna kan du lita på din bils prestanda fullt ut. Har din bil skadats av slitage eller en mindre olycka? Vi kan hjälpa dig med reparationer som bromsservice, svetsning och mer.

Specialister på service och reparation av bilen

För en felfri och trafiksäker bil är det avgörande att underhålla bromssystemet – vi är experter inom både service och reparation av denna viktiga komponent.

Våra mekaniker fokuserar på att du som kund är nöjd och att din bil mår bra. Vi är stolta över vårt engagemang som har skapat många glada kunder. Kontakta oss för referenser eller om du har frågor.

Se vad våra kunder säger om oss

Kontakt

Välj verkstad genom att klicka på dess namn:

Edsberg |  Häggvik |  Kista |  Märsta |  Sigtuna